Почивка в Албена през есента

Избор на хотел в Приморско

Обикновено в края на лятото сякаш повечето от нас не искат да се разделят с топлото време, летните дрехи и приятните мигове на плажа. Свикнали сме да свързваме есента с тъга по отминаващите летни дни и нощи и безгрижието на ваканцията, но можем да променим това с една почивка в Албена. Точно във времето, в което лятото постепенно отстъпва място на есента, можете да откраднете малко време за още малко хубави спомени и щастливи плажни мигове.

Прочети още

Време за почивка на морето

стягайте куфарите за почивка на морето

Ако търсите курорт, където да прекарате няколко спокойни дни далеч от света, отидете на планина. Например в Банско, хотели има в изобилие за всеки джоб. Но ако търсите място, където да се потопите в активния нощен живот, да посетите различни атракциони или просто да се забавлявате, Слънчев бряг е точно за вас. Като един от най-популярните и живописни курорти на българското Черноморие, той ще ви посрещне със слънчево време, бистри и спокойни води, живописни изгледи, красива природа и супер хотели. Слънчев бряг е само на няколко часа път от София…

Прочети още

Почивки на море 2021

Почивка на море в България през 2016

Летните температури изкушават всички ни да заминем на море дори през Септември. Едва ли има човек, който да не е помислил вече за морския си отдих. За тези, които все още се двоумят накъде да поемат, ще направим няколко полезни коментара за възможностите за почивка в различните части на нашето крайбрежие.

Прочети още

Готови ли сте за летния сезон

почивка на море

Много фирми предлагат летни удоволствия по нашето черноморие. Някои притежават хотели, други ресторанти, а трети предлагат някакви услуги свързани с летните почивки. Туроператори обикновено се свързват с подобни фирми и включват услугите им в своите летни пакети, но някои леглови бази или ресторанти остават без достатъчно клиенти, които могат да запълнят капацитета им. Добре е, за да се избегнат подобни нежелателни последствия за бизнеса ви да вземете допълнителната реклама в свои ръце. До преди две години в сайтове за обяви се забелязваха най-вече обяви за летуване на малки семейни хотели…

Прочети още

Особености на СПА туризма

Избор на Spa хотели в България

СПА процедурите са познати на човечеството още от древни времена. Ако преди са се прилагали само и единствено с лечебна цел, днес, освен нея, всички съвременни spa хотели ги предлагат, за да осигурят на своите гости пълноценен отдих и възстановяване. На този етап, това е начин човек да се поглези и да се отдаде на заслужена почивка, грижейки се за своето тяло и съзнание.

Прочети още

Спа масаж с вулканични камъни

Спа масаж чрез вулканични камъни

Една от най-известните и желани спа процедури, която е почти задължително да изпробвате е масажът с вулканични камъни. Това е може би един от най-известните релаксиращи масажи, който е много благотворен при мускулни схващания, ставни болки, главоболие и преумора. Също така, масажът с вулканични камъни е доста полезен при силен стрес и гарантирано, след него ще се чувствате като съвсем нов човек – отпочинати и изпълнени с енергия.

Прочети още