Каква е разликата между позлатени и сребърни бижута?

сребърно бижу

Когато искате да си купите дамски бижута, вероятно не знаете колко различни видове има на пазара. Основните два вида по-бюджетни дамски бижута, които можете да намерите в бижутерските магазини са позлатени и сребърни. Въпреки, че може да ви звучи като един и същи вид бижута. Всъщност има няколко значителни разлики между тях, които ще обсъдим, благодарение на експертната информация от специалистите по бижута от онлайн магазин Mysilver. Като научите какви са тези разлики, ще бъде в много по-добра позиция, тъй като ще можете да направите информирано решение за вашата покупка.…

Прочети още

Дамските раници – избор, базиран на материала, на изработка

евтини дамски раници

Изборът на дамска раница може да зависи от активността ви. Например, дали желаете ежедневна, пътническа или минималистична. Определянето на това, кой вид да изберете, зависи за какви цели ще я използвате и какво смятате да пренасяте. Избраният аксесоар трябва да е подходящ за вашите дейности. Например, ако планирате да използвате раницата предимно за кратки преходи или училище, платнените модели са идеално решение.

Прочети още

Най-търсените и популярни мъжки часовници Seiko

Seiko е една от най-почитаните и уважавани марки за японски часовници. С превъзходното си качество и изключителен дизайн, часовниците Seiko определено са доста предпочитана марка. За да ви помогнем да намерите най-добрият часовник Seiko, тук ви представяме най-продаваните и популярни модели на марката.

Прочети още

Модни новини от разгара на август 2015

Когато модата срещне изкуството. Да, всички боготворим класическите дрешки като черна рокля, бяла риза или класически дънки, естествено с неотразими аксесоари като слънчевите очила. Но модата е не само практична, тя е мода за да бъде и провокативна и дори скандална. В настоящата тема ще разгледаме няколко аспекта на модата, аксесоарите и тенденциите през 2015-та година.

Прочети още