Какво представляват професионалните климатици?

професионални климатици

Професионалните климатици се отличават най-вече с високи нива на надеждност и ниско потребление на електроенергия. Това без съмнение оказва ефект и върху тяхната цена, която в пъти надвишава тази на обкновенните такива, но специалисти в бранша са категорични, че подобен уред работи в много по-тежки условия, затова по-високата му цена е разбираема. Такива помещения са например заведения за хранене, където се изисква поддържането на приятна температура през целия ден, през цялата година, независимо от това какви са температурите навън или колко хора са в момента в конкретното помещение. Тези особености…

Прочети още

Какво да избера – твърд или мек матрак?

избор на твърд или мек матрак за дома

Още в началото нека уточним: добрият матрак се познава по качественото усещане за отпускане, което е строго индивидуално. Важното е матракът, на който спите, да осигурява качествен сън.

Прочети още

Отдъхнете в истински комфорт със спални комплекти

спални комплекти

От дълги години насам е прието, че спалнята е свещено място. Там можеш да се уединиш с любимия човек и да се отдадеш на спокойствие и комфорт. Обстановката, която е пресъздадена, трябва да носи покой, за да се спи спокойно. Спалнята е вашето специално място за отдих у дома. Несъмнено всеки един от нас желае да бъде заобиколен от качествени мебели, красиви и стилни, особено когато става дума за спалня комплекти. Огромна част от времето си прекарваме в леглото и затова е важно то да бъде максимално комфортно. А перфектната…

Прочети още

Осветлението – ключов елемент за всеки интериор

осветление за интерирора на дома

Интериорното осветление е сред най-важните, но и често пропускани начини за оформяне на визията на жилището. А на практика, чрез смяна на осветителите тела в дома, може да преобразите интериора съществено и даже да създадете напълно различна атмосфера във вашия дом.

Прочети още

Предимства на окачените тавани

Предимства на окачените тавани в жилището или офиса

Търсенето на адекватно решение, което да добави последния щрих в интериора на вашия дом със сигурност ви е сблъскало с възможността да използвате решение от типа окачен таван. Тук ще се опитаме да опишем предимствата, които предоставя използването на окачени тавани, както в битови, така и в офис условия.

Прочети още