Свети Валентин в спа хотел Азалия Св. Константин и Елена

Празник на влюбените в Спа Хотел Азалия

Когато човек се влюби, той започва да гледа на света по нов начин. Осъзнава истинността на посланието, че за да си щастлив не бива да мислиш за миналото и да се взираш в бъдещето. Трябва просто да се концентрираш в настоящия момент, защото само той е реален.

И понеже непрекъснато ни се натяква, че състоянието на влюбеност е ефимерно и нетрайно, изчислява се колко точно продължава любовта, пише се за това, че тя не съществува, имаме възможност да си докажем противното и да заявим пред себе си, че вярваме в любовта и въпросът „Колко ще продължи тя?“, въобще не ни тревожи, защото сме щастливи тук и сега.

Празникът на влюбените Свети Валентин ни дава чудесен повод да се отдадем един на друг на най-романтичното място по нашето Черноморие – в спа хотел „Азалия“ в курортния комплекс Свети Константин и Елена. Толкова е простичко – отделяте време за вас и вашата половинка, резервирате вашето приятно спа бягство в хотел „Азалия“ в Свети Константин и Елена и забравяте за всичко останало. Благодарение на глобалната мрежа може да откриете едни от най-добрите оферти за празнуване на 14 февруари.

Хотелът разполага с цели 235 стаи, с невероятен изглед към морето, който не може да не ви настрои на романтична вълна.
Разположен на първа линия на морския бряг, хотел „Азалия“ предлага пълен комфорт и всички туристически услуги, които можете да очаквате от един реномиран и модерен четиризвезден хотелски комплекс.

Приятно обзаведени и достатъчно просторни стаи, чудесен ресторант и атрактивен спа център – така накратко можем да опишем мястото, което вече ви очаква за празника на влюбените.

Достигате до хотелската стая с панорамен асансьор, разполагате се в модерната и уютна стая, оборудвана с мини бар, телефон, баня с вана и сешоар, електронно заключване на вратите.

Какво да направите, за да превключите на по-бавни обороти и да се отърсите от ежедневието, което малко или много ви стресира и не ви позволява да се отпуснете и да си починете?

От каталозите с почивки имате решение в три стъпки и веднага ще ви го споделим.
1. Отдавате се на почивка и приятни процедури в спа центъра на хотела.
2. Подарявате си масаж, който ще ви успокои и накара да се почувствате напълно освежени и подмладени.
3. Настройвате се на вълна почивка, празник и романтика, докато съзерцавате морския бряг и синевата на хоризонта.

Един съвет! Изключете своя смартфон поне по време на романтичната вечеря за Свети Валентин. Вашата половинка заслужава пълното ви внимание. Насладете се на разнообразна и вкусна храна от европейската и средиземноморска кухня в ресторанта на хотелския комплекс.

Без да бързате.
Животът е такъв, какъвто си го направим, а най-хубавите моменти са споделените малки радости и създаването на спомени, нали?

Свързани статии

Leave a Comment