Почивки на море 2021

Почивка на море в България през 2016

Летните температури изкушават всички ни да заминем на море дори през Септември. Едва ли има човек, който да не е помислил вече за морския си отдих. За тези, които все още се двоумят накъде да поемат, ще направим няколко полезни коментара за възможностите за почивка в различните части на нашето крайбрежие.

Въпреки всичките коментари по медиите за нарушения в обслужването на туристите и обгрижването на плажовете у нас, с гордост можем да отбележим, че страната ни се нарежда в челната класацията за най- добри хотелски услуги.

Съчетавайки доброто хотелско обслужване с уникалните плажове по нашето Черноморско крайбрежие, със сигурност ще се насладим на невероятна почивка и релакс.

Всеизвестно е, че в последните години страната ни е доста предпочитана туристическа дестинация. Българското Черноморско крайбрежие буквално е пренаселено от чужденци, които търсят сигурност, спокойствие, добро обслужване и красива природа.

Разбира се и забавленията не са за пренебрегване, особено ако компанията е изцяло младежка или сме с деца.

Ако досега не сте ходили в Поморие, необходимо е да знаете, че там се намира Аквапаркът с най- дългите пързалки на Балканския полуостров. Там можете да се пързаляте на 32 различни вида пързалки като на входа ще платите само 40лв.

Край Созопол пък ще можете да си пожелаете нещо и да очаквате то да се случи, посещавайки

Замъка в Равадиново и по-конкретно фонтанът на желанията в него.

Повечето от туристите предпочитат да отседнат в големите ни курорти, които им осигуряват лукс, комфорт, достатъчно храна и забавления.

Хотелите в Златни пясъци, Албена, Балчик, Ахтопол, Слънчев бряг, Несебър, Созопол и много други са пълни с чужди и наши туристи. Цените са достъпни и всеки може да си позволи почивка дори и за съвсем кратко време.

Невероятния златен пясък и топлите води на Черно море ще ви пленят и няма дори да си помислите за друг вариант.

Много от хотелите и къщите за гости предлагат на своите гости пътуване с яхта в морето, екскурзии да природни и исторически забележителности, които изобилстват в този район.
Наблюдава се масовата практика хотелите, независимо с каква категория са, да пуска промоционални оферти за свободните места, които имат. Почти всяка седмица могат да се намерят невероятни оферти с ваучери, които предлагат удобство и лукс на промоционални цени.

Има едно неудобство, за което за в бъдеще собствениците на хотели и къщи за гости трябва да помислят. В много от местата достъпът на домашни любимци е забранен, а вече много хора имат традицията да водят домашните си любимци навсякъде със себе си. Съгласете се, че е лошо да не сте всички на почивка, трябва да търсите на кого да го оставите, да се притеснявате как се чувства, нахранен ли е, здрав ли е.

Надяваме се да сме ви били от полза с информацията, която ви предоставихме и ви пожелаваме приятна лятна почивка на българското Черноморско крайбрежие.

Свързани статии

Leave a Comment