Как да разбера дали резервните части са оригинални?

дали авточастите са оригинални

Има няколко начина да определите дали новите резервни части са оригинални. Първо се уверете, че са същите като оригинала. За да сте сигурни още в момента на покупката, можете да занесете мостра от частта в магазина за резервни части и да я сравните с оригиналната. Оригиналните части Първото нещо, което можете да проверите дали дадена резервна част е оригинална, е нейната опаковка. Оригиналната част е опакована внимателно, с голямо внимание към детайла. От друга страна, фалшификатът е лошо направен или не съответства на дизайна или цветния модел на производителя. Може…

Прочети още

Логистика в ЕС

Логистика

Логистиката е важен елемент от съвременния бизнес, всяко сериозно предприятие, което иска да изгради свои позиции в Европейския съюз и страните членки разчита на екип от висококвалифицирани експерти в областта на логистиката и логистичните услуги. Логистика по своята същност се нарича транспортирането и доставката на определени материални блага от определено място до друго, като при тази дейност се съблюдава спазването на фиксиран краен срок и предварително договорена между страните цена.

Прочети още

Предимства на въздушното окачване

предимства на въздушното окачване

След своето представяне на автомобилния пазар през 90-те години на 20 в., въздушното окачване добива все по-голяма популярност. И това се отнася, не само за обикновените градски превозни средства, но и за камионите, ремаркетата и други товарни коли. В днешно време все по-често се среща опцията за пневматично окачване при закупуването на спортен или луксозен автомобил клас лимузина.

Прочети още