Смешка в бяло, зелено, червено

Чувството наречено патриотизъм по своята същност е изключително лично преживяване, затова разновидностите са колкото човеците. Маймунките, понеже си нямат разум, се водят по нечие чуждо чувство – за да не се бърка с оригинала, му казват национализъм. Ние тук за такива отклонения не говорим. Понеже без мене не може да мине тая важна тема, ето до какви умни заключение стигнах днес, докато режех картофите за мусаката. Следват видовете патриотизъм в разбъркан ред.

Прочети още

Вицове за кредити

Събрах няколко свежи вица за кредити. На хората, които са теглили и изплащат ипотечен, потребителски или бърз кредит може да не им е смешно, но за другите веселбата е гарантирана. 😀 „Не помня по Бай Тошово време да е имало проблеми с връщането на кредита!“ – сподели колега в офиса Служителка от отдел “Ипотечни кредити” се обажда на клиент: – Желаете ли да обединим всичките ви кредити в един? – Аз нямам никакъв кредит. – А желаете ли ипотечен кредит да си закупите жилище? – Не, аз си имам –…

Прочети още

Самодоволно изключение

Странна работа е това животът. Тъпче едни и гали други. Може да кажа, че третира човеците кой както си е заслужил, обаче ще обидя тъпканите, а не искам да обиждам и без това нещастните хорица. Ще разправя няколко случки, които карат България да изглежда добро место, ТЕХЕМ и Топлофикация като коректна компания, Глобул като прекрасен оператор, рекламите като истина, а катастрофите като интересно изживяване. Ако не смятате, че можете да прочетете толкова хубави неща на едно място, излезте… СЕГА.

Прочети още