IMS – платформата на бъдещето

ims комуникационни технологии

Подробности за най-дискутираната технология в света на мобилните комуникации днес През последните месеци се изговори много за една нова система, която се очаква да превземе света на комуникациите, въвеждайки нови представи за мобилност и гъвкавост при използването на нашия мобилен телефон и дори на стационарните модели. Става въпрос за концепцията IP Multimedia Subsystem, която се превръща в основен коз на мобилните оператори за въвеждането на нова функционалност и предоставянето на допълнителни услуги за техните потребители. Какво обаче представлява на практика новата платформа и как ще могат да се възползват от…

Прочети още

Ценни съвети за вашата лаптоп батерия

Вашият лаптоп ще бъде винаги на разположение, ако батерията му е чисто нова или поне с минимална амортизация. За съжаление с времето нейната издръжливост ще започне да намалява, докато накрая едвам издържа и 15 минути. По този начин вашия вече употребяван лаптоп няма да бъде функционален без да е включен към захранването.

Прочети още

Адекватната поддръжка гарантира качествен сайт

изработка на качествен уеб сайт

Преминали сме вече фазата със самата изработка на сайт. Сайтът е качен в интернет и работи. Колкото и перфектно обаче да е направена уеб страницата, след време тя ще покаже редица слабости ако не се поддържа редовно и качествено. Липсата на поддръжка може да навреди сериозно на репутацията на сайта, да отблъсне потребители, клиенти, рекламодатели и партньори и в крайна сметка да доведе до финансови загуби. Поддръжката на един сайт е разнороден процес, който продължава през цялото време на съществуването на страницата в интернет. Тя има различни аспекти, които се…

Прочети още

Качествени смартфони с две сим карти

Двусимов телефон htc one

И така, днес с нашите приятели от https://www.gsmhit.com/ сме решили да обсъдим една много актуална и нашумяла тема, а именно съвременните смартфони с две сим карти. Преимуществата на подобен вид телефони са много, като един от най-големите плюсове са това, че така няма вече да се налага да носите в себе си няколко мобилни апарата, а всичко ще е компактно и лесно.

Прочети още

Какво е SEO оптимизация и каква полза носи за ползващите seo услуги?

Какво е seo популяризация и оптимизация

Процесът на SEO оптимизация или още познат като популяризация на уеб сайт е съвкупност от професионални методи, който имат за цел да „избутат“ Вашия сайт към началните ТОП позиции при търсене в Гугъл, Yahoo или други търсачки за сайтове.

Прочети още

Защо са толкова забавни компютърните игри с коли за двама?

компютърни игри с коли за двама

Много голямо предимство в днешно време е наличието на Интернет, който ни позволява много голямо разнообразие от начини да се забавляваме. Освен смартфона и таблета, все още има много геймъри, които са почитатели на стандартните компютърни игри на голям монитор или геймърски лаптоп. Причината естествено е в истинския геймплей.

Прочети още

Анализ качеството на уеб сайта

Анализ на качеството и seo одит на сайт

Трудно би било да се ориентирате сред множеството ресурси в Интернет, ако не прибегнете до помощта на специални инструменти, например използвайки метода за анализ на качеството на обекта и оценяването му по специални критерии. Всъщност анализът на качеството на сайта е приложим само когато съдържанието несъмнено е резултат на творчеството, т.е. когато не представлява само технически таблици и сборници от нормативни документи, но когато е резултат от работата на копирайтър, уеб разработчик, художник, фотограф и на други представители на свободните професии, с дрги думи, когато сайтът е интелектуален продукт.

Прочети още

Ревю на Acer beTouch E100

В тази статия реших да опиша бившия ми телефон и да направя кратко ревю на плюсовете и минусите на Acer beTouch E100, който е най-семплия от всички Windows Mobile модели от производителя. Той е спряган като бюджетно решение и това е довело до компромиси, като липсата на Wi-Fi и посредствено качество на изработка. Но когато се гони ниска цена, качеството пада правопропорционално. Последното важи за всички видове устройства, като компютри, лаптопи, таблети, смартфони и прочие джаджи.

Прочети още