За сайта

Има сайтове със статии и новини, които са насочени главно към женската аудитория. В тази статия ще ви представя нашия сайт traceofthought.net, който е насочен и към мъжката част от потребителите на интернет. В него ще откриете много любопитни статии с интересно съдържание, което привлича и жени и мъже към сайта. Противно на всякакви твърдения от медии и отделни личности жената не се интересува само от пари и хубави мъже. Тя живо се интересува от мода и облекла, козметика, парфюми и гримове, информация за дома и интериора, за колата си, за децата и семейството си, за предстоящата почивка на море или екзотична туристическа дестинация, за живота на известните и много други различни теми, които блазнят нейното любопитство. От тук ще научите за „Най-красивите цветя”, “Най-скъпите коли” и други подобни.

Днешната жена е все по близо до компютъра и си подрежда деня така, че да остане време и за него. Часовете, които тя прекарва пред лаптопа или смартфона са предназначени обикновено за придобиване на нова и полезна информация. В traceofthought.net ще откриете статии на всякаква тематика и ще прекарате приятно с новите публикации всеки ден.

Освен любопитната информация той предлага и анализи на актуалните новини за деня, интервюта, рецепти на непознати за нас ястия, новини за известни личности, както и съвети, които могат да са ви полезни в определен момент.

И за мъжете сме помислили, като няма да липсват спортни събития и статии за автомобили. Запалените туристи също ще намерят полезна информация за пещери и интересни места по цялата земя, които могат да посетят. В категорията полезно се отразяват практични материали от типа “как да направим”, “как да изберем” и т.н. Любима категория може да ви стане секцията за интериор, строителство и домашни ремонти, където по-сръчните ще научат още нови неща за дограмата, покрива или създаването на нещо ново в жилището.

Когато го посетите не забравяйте да изненадате приятно приятел(ка), като му изпратите линк към сайта.

Ако искате ваш материал да бъде публикуван може да се свържете по и да ни пишете на vab [@] mail dot bg.