Забавни подаръци за абитуриенти

Забавни подаръци за абитуриенти

Независимо дали абитуриента е момиче или момче, има много забавни подаръци, които можете да изберете. Ето няколко предложения, върху които да се замислите. Те ще бъдат идеални за завършилия среден етап на обучение, който току-що завърши гимназия.

Забавни подаръци за завършване

Ако говорим за практични подаръци за завършване на 12 клас, няма как да сбъркате с кожен портфейл. Този стилен аксесоар се предлага в различни цветове и има доста отделения за карти, прозрачен отварящ се слот за монети и две скрити отделения за карти и пари. Някои портфейли може дори да бъдат персонализирани с любими цветове както на интериора, така и на екстериора.

Други идеи за подарък за завършване на 12 клас включват персонализиран етикет за вино. Завършилият абитуриент ще обича да използва етикета и да го постави върху собствената си бутилка вино. Подобни персонализирани подаръци са луксозните поздравителни картички, статуетките и рамките за снимки и картини.

Kindle Paperwhite е отличен подарък за абитуриент, който се готви да кандидатства във ВУЗ, след дипломирането си. Неговите топли настройки на светлината и дългият живот на батерията със сигурност ще зарадват всеки любознателен бивш ученик. Най-добрата част? Водоустойчив е! Обикновено Kindle Paperwhite се продава на дребно за около 350 лв, но често можете да го намерите на намалена цена. За по-личен подарък, персонализиран калъф за електронния четец може да е точното и желано нещо.

завършване на 12 клас
Вие, какви подаръци за завършване на 12 клас избрахте?

Подаръци за абитуриенти мъже

Ако синът ви завършва 12 клас, помислете да му дадете практичен подарък. Чаша с персонализирана снимка на вашето дете или мястото, където е израснало е отличен избор. Персонализираните чаши също са чудесен избор за ежедневна употреба.

Бутилките за вода от неръждаема стомана спестяват пари и време и са лесен начин да станете зелени, като дадете отличен пример на младите хора, които завършват 12 клас.

Статуетките за бюро или работните тефтери, заедно с красива поздравителна картичка също могат да направят страхотни спомени от абитуриентско парти. Това са само част от практичните идеи за подаръци за абитуриент мъж.

Персонализираният календар за снимки е друг страхотен подарък, който поддържа организирането на бъдещите студенти. Можете да поръчате календар със снимки на любимия им спортен отбор или тяхното приятелство от гимназията.

Да останат организирани е важно за успеха в новото им начинание, така че персонализираният органайзер за бюро е перфектният подарък за завършване на 12 клас. Персонализиран органайзер за бюро може да служи и като спомен. Възпитаникът може да го използва в стаята си в общежитието или в новия си офис.

Подарък за абитуриент момиче

Персонализираните ключодържатели са очарователни, но практични подаръци за абитуриентка. В края на краищата тя ще пътува и ще купува или наема собствен недвижим имот и място за нов живот, така че е важно да пази ключовете си! Макар и да не е най-бляскавият подарък, ключодържателят е по-очарователен и практичен. Ключодържателя ще бъде по-полезен, ако е метален, защото ще бъде лесно да бъде гравиран с послание от родителите или близките на момичето.

Друга идея в графата малки подаръци за абитуриенти е мигновеният фотопринтер. Тази джаджа ще й помогне да отпечата семейни снимки или с приятели на място. Тя може също да персонализира фотосите с лично съобщение за своите приятели.

Друга страхотна идея за подарък за абитуриент е водоустойчива раница с достатъчно прегради за бъдещите учебници и лаптоп. Получателят със сигурност ще използва раницата, за да носи ежедневните си неща от първа необходимост със стил.

Това бяха няколко оригинални идеи за подаръци за абитуриенти, които идват благодарение на приятелите ни от онлайн магазин за подаръци s-gifts. В техния сайт може да разгледате множество идеи за дарове и изненади, както вече споменатите подаръци за завършване на 12 клас, така и за множество други поводи.

Свързани статии