Какво е качеството на зъбни импланти?

Зъбни импланти

С течение на времето хората започнаха да се интересуват от зъбна имплантология, тъй като изпитват притеснения от липсата на зъби и в същото време са недоволни от съществуващите частични протези и ченета. Напоследък обаче, станаха известни т.нар. дентални импланти, които позволяват да получите по-красива усмивка, и по-добра дъвкателна способност за няколко дни.

Повече за денталната имплантология

Едва ли някой, който познава зъбната имплантология отблизо, се съмнява в качествата на модерните зъбни импланти. Поставянето им в най-твърдата кост на зъбите, е доказателство за възможността да натоварвате конструкцията веднага, след като тя бъде интегрирана. Дори не се налага да чакате заздравяване на раните от извадените зъби, за да се проведе лечението.

Вие ще се сдобиете с нови зъби за 5 дни, ако използвате съвременни методи за поставяне на зъбни импланти. Да, това не е шега или рекламен трик, а факт който не бива да пренебрегвате. По-достъпната цена на денталните импланти се дължи на значително по-малкия срок за лечение в специализиран кабинет.

По всяка вероятност ще останете доволни от възможността за заздравяване на раната на извадените зъби, когато се поставят имплантите. Това не се случва, ако използвате масовите дентални импланти, защото те изискват по-дълго време за възстановяване след екстракцията на зъбите. Редом с това организма ги приема значително по-трудно и след дълъг период.
Що се касае до дизайна на зъбните импланти от титан, то той не позволява проблеми свързани с периимплантит. За няколко дни пациента се снабдява с нови зъби и забравя за влошената дъвкателна способност и попадналата храна под протезите, която създава доста тревоги. Сега повече от всякога, ще се радвате на здрави зъби, с които да се радвате на по-хубав живот.

Много се каза и изписа на тема дентална имплантология, така че трябва да се чувствате сигурни, когато инвестирате в този тип импланти. Ако някой се опита да ви подведе, пробутвайки истории за лошо качество на имплантите, то не му вярвайте, а се консултирайте със специалист стоматолог в София или друг голям град. Само по този начин, ще се уверите в добрата функционалност на BOI имплантите.

зъбни импланти от титан

Заключителни думи

Сега е момента да заложите на зъбните импланти за по-добро и бързо възстановяване и красива усмивка. Те са по-евтиния и практичен начин да се сдобиете не само с желаната фасада, но и със способност да се храните по-добре и в отсъствие на дискомфорт. За още сведения относно тези иновативни импланти, посетете специализиран център по имплантология в града ви или някой авторитететен стоматолог в София.

Повече информация и нагледни материали за имплантите и цялата технология може да видите във видеото по-долу:

Свързани статии