Защо са толкова забавни компютърните игри с коли за двама?

компютърни игри с коли за двама

Много голямо предимство в днешно време е наличието на Интернет, който ни позволява много голямо разнообразие от начини да се забавляваме. Освен смартфона и таблета, все още има много геймъри, които са почитатели на стандартните компютърни игри на голям монитор или геймърски лаптоп. Причината естествено е в истинския геймплей.

Добрата картина, цветове и резолюция, благодарение на големия монитор, чудесния звук от мощните колони 2+1 или 4+1 и разбира се интерактивните 3D компютърни игри, които са в пъти по-добри от тези за смартфон или таблет.

Какъв хардуер ни трябва за 3D игри с коли?

Ако компютъра ви е мощен или разполагате с отличен геймърски лаптоп, то може наистина да се насладите на добър фреймрейт – за плавен гейминг без насичане обикновено фреймовете в секунда трябва да бъдат над 35-40, дори в най-яростните сцени на битки или състезания с коли. Разбира се, за да се насладите изцяло на чудесните игри, ще трябва да закупите и подходящите компоненти за геймърски компютър, като най-важни са видео картата и процесора CPU. Разбира се не са за подценяване оперативната памет RAM и твърдия диск HDD, където ще съхранявате и инсталирате всички любими заглавия. Съветвам ви да подберете компонентите за хардуера внимателно или да се доверите на някоя фирма, която асемблира компютърни конфигурации. Съветвам ви да избягвате или много добре да прецените минусите и плюсовете от покупката на компютър втора ръка за игри. Ако пък се спрете на лаптоп, то пригответе почти двойно по-голяма сума.

Любими 3D игри с коли за двама

Такива например са компютърните игри с коли, които са безкрайно интересни и забавни. Тези състезателни игри няма да разочароват нито младото, нито старото поколение, защото има множество игри, подходящи за всяка възраст. Най-популярните заглавия в този жанр са Need for Speed, GTA, Driver: San Francisco, Asphalt 8: Airborne, Shift 2: Unleashed, F1 2012, Blur, както и класиката в жанра Colin McRae Rally с тяхната последна версия Dirt Rally.

Игрите с коли и игрите с мотори се срещат във всякакви категории като например в една игра вие ще трябва да се състезавате със съперници през различни нива в едно и също метеорологично време, а при други освен противниците ви има и много други препятствия. Най-популярните игри с коли са тези, в които участникът кара от най-новите видове коли и се състезава срещу реални съперници в локалната мрежа или Internet.

А предпочитаните игри с мотори са тези, в които участникът трябва да прави най-различни каскади и акробатични номера във въздуха, за да спечели необходимите точки да премине в следващото ниво или пък за да изпревари съперниците си. Въпреки това както споменахме по-горе те са безкрайно разнообразни и вие може да подберете най-хубавата спрямо вашите интереси. Тези игри определено няма да ви оставят да скучаете нито минута и ще ви увлекат със своето разнообразие и уникалност.

Друг мит е, че само мъжете са почитатели на онлайн състезателните игри. Наистина, по-голяма част от играчите на тези игри са мъжката част на планетата, но има и много момичета, които обичат адреналина на това да се изправиш срещу други автомобили или мотори и да ги победиш.

За да са все пак още повече привлекателни за момичетата, има много игри с коли, които са направени специално за момичета като мисиите в тях са да закара домашния си любимец на доктор, или пък да намери място за паркиране на своята кола пред супермаркета, където трябва да купи вечеря за цялото семейство. Разбира се, колите в тези игри за момичета са специално подбрани като най-често на цвят са розови или червени.

Именно това прави състезателните компютърни 3D игри с коли така обичани, както от децата, мъжете, така и от жените.

Свързани статии

Leave a Comment