Какво кара потребителите да избират телефоните Huawei

смартфони huawei

Телефоните на китайския бранд Huawei станаха много популярни през последните години и има защо. Тези апарати съвместяват няколко важни характеристики за младите мобилни потребители. Основното достойнство на телефоните Huawei е отличното съотношение цена / качество. Под качество може да разбираме много и различни аспекти и за всеки потребител те са различни. Но ще споменем някой важни и общовалидни за всички. Това са прекрасните камери за видео и снимки с оптика на Leica. Голямата батерия при някой модели, което ви позволява да работите автономно по 2 дори 3 дни. Качествените дисплеи с IPS матрица и големи ъгли на видимост. Големия брой съвременни портове за връзка с други устройства. От една почти непозната компания преди 5-6 години, сега Huawei е фактор, с който трябва да се съобразяват старите играчи на пазара като Samsung и дори Apple.

В тази статия, ще ви разкажем за „прелестите“, които притежават едни от най-търсените нови смартфони на въпросната марка.

Huawei Mate 40 Pro и Huawei P30 Pro  – характеристика на смартфона

Следващото поколение смартфони Huawei -Mate 40 Pro е телефон, в който производителят разширява още повече възможностите за това, което може да се постигне в дизайна на телефона. Тук имаме страхотна камера, подготвена в сътрудничество с Leica: 50 Mpix основна камера UltraVision, 12 Mpix телеобектив с 10x хибридно увеличение и 20 Mpixширокоъгълен. Такъв комплект гарантира изключително качество на снимки и видеоклипове. Така че, ако търсите телефон с добра камера, днес ще бъде трудно да намерите нещо по-добро.

Производителността също е на най-високо ниво, което се осигурява от процесора Kirin 9000 и 24-ядрения графичен чип Mali-G78 и 8 GBRAM.

Huawei Mate 40 Pro също има страхотен 6.76-инчов OLED екран с резолюция 2772 и 1344 пиксела с честота на опресняване от 90 Hz. Разполагаме и с капацитет от 4400mAh батерия с 66W бързо зареждане.

Смартфони Huawei– P30 Pro е идеалният избор за хора, които търсят телефон с най-добрата камера. Huawei P30 Pro е абсолютен лидер в това отношение. Снабден е с камера с четири обектива Leica (основен, широкоъгълен, телефото обектив и обектив за измерване на дълбочината на изображението), което дава практически неограничени възможности за снимане.

В допълнение, Huawei P30 Pro се захранва от много ефективен процесор HiSiliconKirin 980, 6 или 8 GBRAM и 128/256 GB масова памет. Батерията от 4200 mAh, осигурява дълго работно време с едно зареждане, а също така ви позволява да споделяте енергия с друго устройство.

P30 Pro също впечатлява с качеството на изработка и дизайн. Стъкленият и алуминиев корпус изглежда елегантно, а 6.5-инчовият екран е леко заоблен отстрани. Според последните тенденции четецът на пръстови отпечатъци е интегриран с дисплея. Смартфонът не се страхува от вода – отговаря на стандартите IP68. В момента това е и последният от телефоните на Huawei с достъп до магазина за приложения на GooglePlay.

Свързани статии