Как да забавлявам детето си цял ден?

Да забавлявате детето си цял ден може да е трудно, но има няколко начина да го направите. Опитайте измислен сценарий, видеоклипове с танци или пък да ги изненадате с къщи за игра.

Измислени сценарии

Предоставянето на измислени сценарии на децата ви е чудесен начин да ги забавлявате, като в същото време повишавате когнитивните им способности. Те не само ще се научат на актьорски умения, но и на различни трикове.

Волейбол с балон

През летните месеци може да е трудно да забавлявате децата си. Най-добрият начин да направите това е да планирате някои забавни дейности на открито, заедно с включени летни детски играчки. Игрите с балони са чудесен начин за изгаряне на енергия, като същевременно подобрявате грубите двигателни умения на вашето дете.

Това е проста игра, която е идеална както за игра на закрито, така и на открито. Работи върху силата на ръцете и стабилността на тялото на вашето дете.

Танцови видеоклипове

Наличието на страхотен танцов видеоклип, може да бъде чудесен начин да забавлявате детето си през целия ден. Тези видеоклипове могат да научат вашите малки на най-новите танцови луди или да им помогнат да развият своите танцови умения.

Тези видеоклипове имат различни функции, от интерактивна хореография до зелен екран. Ще намерите танцови видеоклипове, които включват впечатляващи движения, както и закачливи ремикси.

„Увеличете“ забавлението с лупа

Използването на лупа може да помогне на децата ви да видят света, в изцяло нова светлина. Освен че помага на детето ви да види дребните неща, това може да помогне да проправи пътя за бъдещи научни умове.

Ако търсите най-добрата и най-ефективна лупа за вашето дете, има няколко опции. Някои от тези очила имат лека, здрава дръжка и здрава подвижна стойка, която е идеална за наблюдение без ръце.

Предизвикайте детето си да направи крепост

Независимо дали детето ви просто се учи как да строи крепости или искате да го насърчите да работи върху определени умения, изграждането на крепост може да бъде отлична дейност, която да правите заедно. Крепостите са чудесен начин за децата да преодолеят разочарованията и да развият въображението си. Те също така предоставят много възможности за учене.

Можете да помогнете на детето си да изгради крепости, като използва предмети, намерени из къщата. Някои елементи за използване включват: възглавници, дрехи, мебели и плюшени животни. Можете също така да изберете да закупите комплект за замъци.

Свързани статии